Για την πλοήγηση


Ηλεκτρολόγος Καπαγιαννίδης Στάθης στα Κάτω Πατήσια - Αθήνα (Πλησίον Πλατείας Αττικής)


Εάν ψάχνετε για μια σοβαρή και αξιόπιστη λύση για τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας, τότε ο ηλεκτρολόγος Καπαγιαννίδης Στάθης, με έδρα τα Κάτω Πατήσια - Αθήνα (Πλησίον Πλατείας Αττικής) είναι η ιδανική επιλογή!

Από το 2005, ο ηλεκτρολόγος Καπαγιαννίδης Σταθης δραστηριοποιείται σε ολο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από τα Βόρεια μέχρι τα Νότια Προάστια (Άλιμος, Γλυφάδα, Άγιος Δημήτριος κ.α.) και αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Με γνώση, εμπειρία και πάνω από όλα σεβασμό στα «θέλω» του πελάτη μας έχουμε… χτίσει ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά, απολαμβάνοντας παράλληλα της εμπιστοσύνης των καταναλωτών.

Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματός μας στα Κάτω Πατήσια - Αθήνα (Πλησίον Πλατείας Αττικής) είναι δίπλα σας, για να ακούσει με προσοχή τις ανάγκες σας και να σας κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα εκείνο που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Εξυπηρετούμε άμεσα και οικονομικά σε όλη την Αττική, στο Κέντρο και τις γύρω περιοχές, ενώ έχουμε πολλούς πιστούς πελάτες ακόμη και στα Νότια Προάστια (Άλιμος, Γλυφάδα, Άγιος Δημήτριος κ.α.)

Χάρη στην πολυετή παρουσία μας στον χώρο, είμαστε αυτοί που εγγυημένα μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη έχει προκύψει είτε στην ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση, είτε στον ηλεκτρολογικό σας εξοπλισμό, άμεσα και κυρίως με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Επίσης, εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου για κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις για υψηλή απόδοση και χαμηλότερο κόστος.

Παράλληλα, ο ηλεκτρολόγος Καπαγιαννίδης Στάθης, με έδρα τα Κάτω Πατήσια - Αθήνα (Πλησίον Πλατείας Αττικής), που εξυπηρετεί όλη την Αττική, έχοντας ιδιαίτερα έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στα Νότια Προάστια (Άλιμος, Γλυφάδα, Άγιος Δημήτριος κ.α.) αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας, απαλλάσσοντας τους πελάτες από επιπρόσθετο άγχος και χάσιμο χρόνου, πάντα σε πολύ προσιτές τιμές.Γράψτε  τα σχόλια σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας:


6-10 Από 21

Υποβολή νέου σχολίου

Χρήστος Ευθυμίου Από Πηλιο έγραψε την 4.7.2017 21:18

3D278

Πατρικακος Θανος Από Αθηνα έγραψε την 30.6.2017 15:54

Ευχαριστουμε τον κυριο Καπαγιαννιδη για την αψογη συνεργασια.
Μας ελυσε το θεμα της γειωσης σε airbnb διαμερισμα, αμεσα κ με συνεπεια.
Να προσθεσω πως εδωσε κ την καλυτερη προσφορα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΟΥ Από ΑΘΗΝΑ έγραψε την 27.6.2017 23:30

Άψογος επαγγελματίας!Ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά και έλυσα το πρόβλημά μου.Γρήγορος,άριστα καταρτισμένος και αποτελεσματικός.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα ως τον καλύτερο ηλεκτρολόγο!

Ιωάννα Κωνσταντίνου Από Αθήνα έγραψε την 20.6.2017 15:42

Αριστος επαγγελματίας υπεύθυνος και γρήγορος. Αψογη εργασία! Ενας από τους καλύτερους ηλεκτρολόγους. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ιωάννα Κωνσταντίνου Από Αθήνα έγραψε την 20.6.2017 15:42

Αριστος επαγγελματίας υπεύθυνος και γρήγορος. Αψογη εργασία! Ενας από τους καλύτερους ηλεκτρολόγους. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Υποβολή νέου σχολίου

6-10 Από 21