Για την πλοήγηση


Ηλεκτρολογικές Επισκευές Καπαγιαννίδης Στάθης


Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι πιστοποιημένες γνώσεις, ο επαγγελματισμός και πάνω από όλα η προτεραιότητα που δίνουμε στον πελάτη μας και τις ανάγκες του, αποτελούν τα βασικά μας «εργαλεία» στην επισκευή μεμονωμένων ή και ολόκληρων επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, ο ηλεκτρολόγος Καπαγιαννίδης Στάθης, με έδρα τα Κάτω Πατήσια - Αθήνα (Πλησίον Πλατείας Αττικής), είναι δίπλα σας, προκειμένου οι συσκευές σας να συνεχίζουν να λειτουργούν χωρίς εσείς να ανησυχείτε, έτσι ώστε η επιχείρηση η οικία σας να χάνει χρήματα από την παρατεταμένη διακοπή της λειτουργίας τους.

Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών περιστατικών, διαθέτουμε πλέον την πείρα, αλλά και τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις, ώστε να εντοπιστεί σωστά η αιτία και το σημείο της βλάβης.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ηλεκτρολογικής φύσης αντιμετωπίζετε, εγγυώμενοι την μακροζωία της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης.

Επίσης, εξειδικευόμαστε στην επισκευή οποιουδήποτε μοντέλου θερμοσυσσωρευτή, δηλαδή έλεγχο και αντικατάσταση των αντιστάσεων αν κριθεί απαραίτητο, έλεγχο ή επισκευή του μοτέρ αερισμού και γενικό έλεγχο όλης της συσκευής


Episkeves Kapagiannidis
Πυράκτωση ασφαλειών πίνακα, από κακή σύσφιξη των καλωδίων.
Episkeves Kapagiannidis
Αντικατάσταση καμμένης αντίστασης θερμοσιφώνου λόγω μεγάλης ποσότητας αλάτων & νερού.
Episkeves Kapagiannidis
Αντικατάσταση υπάρχουσας μπουτονιέρας θυροτηλεφώνου.

Episkeves Kapagiannidis
Εγκατάσταση μελωδικού κουδουνιού πόρτας διαμερίσματος.
Episkeves Kapagiannidis
Τοποθέτηση θυροτηλεφώνου.
Episkeves Kapagiannidis
Εγκατάσταση κέντρου πυρανίχνευσης.

Episkeves Kapagiannidis
Εγκατάσταση νέου ηλεκτρ/κου πίνακα.
Episkeves Kapagiannidis
Επισκευή τροφοδοτικού θυρο/ρασης από γεφύρωση φάσης & ουδετέρου λόγο υπερβολικής σκόνης και υγρασίας.
Episkeves Kapagiannidis
Κατασκευή Rack δικτύου Η/Υ.